Projecte "La Tardor". Primer cicle de Primària

 

Durant el passat mes de novembre, els alumnes del primer cicle d'Educació Primària van realitzar un projecte de la tardor dins de les àrees de música i  coneixement del medi

  Els xiquets van estudiar les principals característiques d’aquesta estació, com la caiguda dels fulls, les fruites de la temporada, la  temperatura, els colors, etc. Per a això van confeccionar diversos murals que col·locarem en el corredor per a que tots els alumnes de la planta pogueren, també,   aprendre tot el referent al nostre projecte.

 Diàriament van mesurar amb un termòmetre les temperatures de Sant Joan d’Alacant i ho van registrar a una gràfica on van comprovar que la temperatura més alta del mes van ser 27 graus i la més baixa van ser 10 graus. Van confirmar com les temperatures anaven baixant a mesura que avançava el mes. A més van aprendre quins són els intruments que s'utilitzen a l'ambit de la climatologia i els símbols que s'utilitzen per a representar el temps en cada zona.

En l'apartat de música els xiquets van aprendre les cançons de "Ja va arriba la tardor" i "castañas". Van realitzar diverses audicions musicals de “ la tardor” de Antonio Vivaldi, on els alumnes de primer van fer una dramatització sobre este concert. Els alumnes de segon van representar un rap molt divertit sobre els núvols i la pluja de tardor."

El projecte es va dur a terme amb èxit i l'aprenentatge va ser molt positiu per a l'alumnat.

 

{oziogallery 722}

 

 

 

Invitación Laicado Carmelita. Enero

INVITACIÓN LAICADO CARMELITA

Estimadas familias:

La próxima reunión la tendremos el día 14 de enero a las 15,45 horas, en la biblioteca del colegio.

Estrenamos un nuevo año lleno de esperanza que viviremos con intensidad día tras día.

La reflexión que nos ayudará versará sobre LA FAMILIA COMO FUENTE DE TERNURA, APOYO, SEGURIDAD, UNIDAD, GENEROSIDAD, ABIERTA A DIOS Y A LOS DEMÁS......

Gracias por vuestra asistencia y compromiso.

Un saludo cordial.

Hna. Josefina y Reyes Santos

Página 186 de 208